Dvajsetkrat boljši od drugih

Foto: Žurnal24 "Priredba je originalna, predrzna in je očarala z energijo izvajalcev," pravi To
Pop-jazz zbor Perpetuum Jazzile s priredbo pesmi Africa podira rekorde. Na spletu je ta v mesecu in pol presegla dva milijona klikov, kar je skoraj 20-krat toliko, kot je povprečje pri drugih naših glasbenikih.
Oglej si celoten članek
"Sam avtor pesmi Africa David Paich mi je v obsežni elektronski pošti napisal, da še nikoli zaradi ene pesmi ni dobil toliko pohval," pravi zborovodja pop-jazz zbora Perpetuum Jazzile in avtor priredbe omenjene pesmi, Tomaž Kozlevčar.

Africa v interpretaciji Perpetuum Jazzila namreč podira rekorde – na spletu je v mesecu in pol presegla dva milijona klikov, kar je skoraj 20-krat toliko, kot je povprečje pri drugih naših glasbenikih. "Seveda bi bil vesel sodelovanja z njim. Upam, da se bova vsaj spoznala, saj imamo zdaj res veliko povabil, predvsem v Ameriko," Kozlevčar komentira možnosti nadaljnjega sodelovanja s Paichem.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.