DVD Harryja Potterja sta osvojila ...

Foto: Žurnal24
Izžrebali smo dva srečneža, ki sta si s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje prislužila DVD Harry Potter in Svetinje smrti (1. del), ter dva, ki sta osvojila majico Harry Potter.
Oglej si celoten članek

Jaka G. in Urška B. sta si prislužila DVD Harry Potter in Svetinje smrti (1. del), Vlado N. in Nina M. pa majici Harry Potter.

 

V prvem delu zaključka magične sage se Harry Potter ter njegova prijatelja Ron in Hermiona znajdejo med najbolj iskanimi čarovniki, saj si je zlobni lord Mrlakenstein pokoril ministrstvo za čaranje in poskuša odstraniti vse, ki ogrožajo njegovo vladavino. Harry želi najti in uničiti uročene artefakte, ki Mrlakensteina ohranjajo pri življenju, toda ker ga na vsakem koraku zasledujeta strahovlada in smrtonosni stvori, edino upanje ostajajo zvesta prijatelja in lastne spretnosti vihtenja čarobne palice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.