Dve ogledali za večji prostor

Foto: Nencini & Brothers
Foto: Nencini & Brothers
Hiter trik, kako optično povečati prostor je, da ogledali postavite na nasprotnih stenah.
Oglej si celoten članek

Eden od trikov, s katerim oblikovalci povečajo prostor, je po besedah Ule Kokalj postavitev ogledal na nasprotnih stenah: “Ogledali v prostor odsevata naravno in umetno svetlobo; zaradi te igre svetlobe prostor deluje večji.

Na vprašanje, ali uporabiti velika ogledala za povečanje prostora, Špela Modic iz Prostorame odgovarja, da kakor kdaj: “Velika ogledala so za ljudi, ki imajo taka ogledala radi. Drugače jih raje razbijemo na kompozicijo manjših, posebno oblikovanih, v katere se ni mogoče pogledati, vseeno pa prostoru dodajo globino.” Svetuje še, da se ogledala uporabijo na ozkih prehodih, saj uravnotežijo manjkajočo širino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.