Dvema tekmovalcema všeč isto dekle

Foto: Planet TV zmenek na slepo Foto: Planet TV zmenek na slepo Foto: Planet TV zmenek na slepo
Prihodnji teden prvič na sporedu Zmenek na slepo. Prvi trije pari že na zmenkih, dvema tekmovalcema všeč isto dekle.
Oglej si celoten članek

Prihodnji teden, točneje v četrtek, 16. januarja, se bo na Planet TV začel nov resničnostni šov, v katerem bodo posamezniki iskali ljubezen.

Prvi trije pari, trije moški in tri ženske, so se že vselili v hišo, kjer so bivali nekaj dni. Po prvem zmenku, na katerem so vsi, si kandidati izberejo, s kom bi radi šli na drugi zmenek, kjer se spoznavajo na samem. Zgodil pa se je tudi že prvi zaplet, saj sta se dva tekmovalca ogrela za isto dekle.


"Že prvi trije pari so dokazali, da Slovenci nismo tako zadržani, kot bi mislili. Na zmenkih, ki potekajo v temi, se je marsikdo sprostil in pokazal svojo sproščeno plat. Očitno ima tema svojo moč, saj si veliko več upajo v temi,"
so o prvem parčkanju sporočili s Planet TV.

Kot je znano, bo šov vodila Jasna Kuljaj, ki pa je, kot smo izvedeli neuradno, uspešno poparčkala že nekaj parov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:34 7. Januar 2014.

    Bo med kandidati tudi Cime? ;-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.