Dvoboj vsakega z vsakim

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Tekmovalci so izenačene, šefi neenotni, o finalu bo odločal dvoboj vsakega z vsakim.
Oglej si celoten članek

Tomaš, Blaž in Žan so bili ta teden pred največjo preizkušnjo šova Gostilna išče šefa. Vsak je moral skuhati svoj trihodni meni, ga predstaviti trem šefom – Binetu Volčiču, Igorju Jagodicu in UrošuŠtefelinu – in en dan voditi delo v gostilni in "ukazovati“ omenjeni trojici kuharskih mojstrov.

Tomaš je kuhal v ponedeljek, Blaž v torek, Žan pa v sredo. Tomaš je imel veliko smolo, saj gostilna ni bila ves čas polna. Od trojice je zaslužil najmanj.

Konča ocena in odločitev, kdo gre neposredno v finale, je bila odvisna od treh komponent – ocene Bineta Volčiča, ocene Štefelina in Jagodica ter zaslužka v gostilni (gostje so plačali toliko, kolikor se jim je zdela jed vredna).

Vendar pa šefi odločitve o uvrstitvi v finale še niso sprejeli. Igor in Uroš sta namreč dala glas Blažu, Žan je dobil glas gostov, Tomaš pa glas Bineta. 

Šefi se niso mogli poenotiti, vsi tekmovalci so izenačeni, zato bo na sporedu dvoboj vsak z vsakim, po dvoboju bo jasno kdo gre v veliki finale.

Takrat pa se bodo vrata gostilne tudi uradno zaprla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.