Dvojčici Tjaše Kokalj po 10 tednih končno doma

Foto: Mediaspeed Tjaša Kokalj
Tjaša se je po dolgem času javila svojim sledilcem na Instagramu.
Oglej si celoten članek

Tjaša Kokalj je pred 10. tedni rodila dvojčici. Dvojčici sta se na žalost rodili precej prezgodaj, zato je Tjaša očitno kar nekaj časa preživela v porodnišnici, kjer sta do zdaj bili njeni deklici. Tjaša se je prvič po porodu oglasila svojim sledilcem na instagramu.

Ob fotografiji dveh plišastih igračk je zapisala: "Imam dve deklici, dve majhni borki, ki vladata mojemu svetu. Rada bi se vsem in vsakemu posebej zahvalila za vaša lepa sporočila, misli in besede upanja. Po 10 tednih smo končno doma. Svoje nosečnosti nisem skrivala, to je stvar, ki je zame zelo zasebna, zato ne pričakujte, da bom kaj kmalu objavila fotografijo najinih dvojčic. Upam, da razumete mojo odločitev. Poljubčki od vseh nas!“

Mladi družinici želimo veliko ljubezni v udobju njihovega doma!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:24 14. November 2017.

    'Nekdo' mora na (osvežitveni) tečaj angleščine ... Ali pa naj raje piše v slovenščini.

  • 11:10 14. November 2017.

    Res ji zelim veliko moci in srece in predvsem zdravja za oba soncka. Ampak zakaj pri vragu pise v anglescini?V …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.