Dvojčici za Sarah

Foto: Žurnal24 Poleti bo njuna družina večja za dva nova člana.
Zvezda serije Seks v mestu Sarah Jessica Parker z možem pričakuje dva nova člana družine. Nadomestna mati naj bi jima poleti rodila dvojčici.
Oglej si celoten članek
Sarah naj bi se z možem Matthewom Broderickom trudila zanositi že dlje časa. V njunem dvanajstletnem zakonu se jima je pred šestimi leti rodil sin James Wilkie, vse od takrat pa so bili vsi poskusi zanositve neuspešni. Par se je ravno zato odločil, da bo srečo poskusil pri nadomestni materi, in uspelo jima je.

Za nadomestno nosečnost sta se zakonca odločila lani, identitete nadomestne matere pa ne želita razkriti. Dvojčici naj bi zvezdniški par povil v poletnih mesecih, rojstva pa se oba že nadvse veselita. "Komaj čakata na prihod deklic, njuno življenje pa bo hkrati postalo še bolj delovno," je za medije povedal njun prijatelj.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.