Dvojčka: Clooneyjeva mama razkrila spol

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Mama igralca Georgea Clooneyja razkrila spol vnukov.
Oglej si celoten članek

Včeraj je končno prišla potrditev, da je žena igralca Georgea Clooneyja noseča in da Amal res pričakuje dvojčka. To je v oddaji The Talk razkrila voditeljica Julie Chen, dobra prijateljica slavnega para, nato pa je vest potrdil še Clooneyjev prijatelj Mattt Damon. Slednji je povedal, da imata otroka neverjetno srečo, saj je prepričan, da bosta Amal in George krasna starša.

Igralčeva mama pa je medijem povedala, da njena snaha pod srcem nosi deklico in dečka. "Vsaj tako je bilo rečeno. Krasno. Z možem se že zelo veseliva,“ je povedala Nina Clooney. O imenih dvojčkov, ki naj bi na svet privekala junija, pa George svoje mame še ni obvestil.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.