Dvojna poroka za sestri Minogue

Foto: Žurnal24 Sestri sta nad idejo navdušeni.
Pevka Kylie Minogue s svojo sestro Dannii načrtuje dvojno poroko. Obe že mrzlično iščeta poročni obleki.
Oglej si celoten članek

Pevka Kylie Minogue, ki se videva z deset let mlajšim španskim manekenom Andrésom Velencosom, si želi, da bi s sestro delila veliki dan, in to v rodnem Melbournu.

"Dekleti sta leta in leta tekmovali, katera bo prej stopila pred oltar, a vse kaže, da bosta to storili skupaj," pravi vir. Dannii svojim prijateljem pripoveduje, da je vedno sanjala o dvojni poroki s svojo starejšo sestro, in prvič se je zgodilo, da sta sestri istočasno srečni v razmerjih, je še povedal.

Starša Ron in Carol sta prav tako iz sebe. Načrti za poroko Dannii, ki je v razmerju s športnikom in manekenom Krisom Smithom, so že v polnem teku. Poročni obleki sestri že izbirata. Dannii se bolj nagiba k avstralski modni oblikovalki Collette Dinnigan, medtem ko je Kylie še neodločena.

Kylie naj bi v fantovem domačem kraju, španski Tossa De Mar, že kupila razkošno stanovanje. Že na začetku leta je pevka namignila, da je pripravljena na zakon. Z njim je bila do zdaj najbolj srečna, je razkrila in dodala, da je po njenem on pravi zanjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.