Dvojna zabava v stilu 50-ih

Foto: Žurnal24 Tangels so imeli dvojni razlog za zabavo. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Glasbena skupina Tangels je sinoči pripravila nepozabno zabavo v slogu petdesetih, predstavila nov videospot in proslavila Raayev rojstni dan.
Oglej si celoten članek

Tangels so izbrance, med katerimi so bili številni estradniki, povabili v eno izmed ljubljanskih restavracij, kjer sta svojo pot s prepevanjem ob jazz in zimzelenih večerih začeli obe pevki zasedbe, Kataya in Marjetka.

Na zanimiv način so predstavili nov videospot za skladbo Life Goes Up, ki ga je režirala Mateja Tomažinčič, kadre pa so posneli v enem od blejskih prestižnih hotelov. Ker se je spot odvil v sodobnem času in vintage slogu obenem, je bila ta večer taka tudi modna zapoved oziroma dress code, ki pa se je žal niso vsi držali. "Vse leto sodelujemo z najrazličnejšimi ljudmi in mediji, zato smo se jih na ta način odločili počastiti," je povedal vodja zasedbe Raay, ki pa je včeraj praznoval tudi 25. rojstni dan in tako slavil dvojno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.