Dvojni album Kingstonovega koncerta

Foto: Žurnal24 (Foto: Miro Majcen)
Na novem albumu skupine Kingston bo trideset največjih uspešnic skupine, vse pa so posnete v živo.
Oglej si celoten članek

Skupina Kingston letos praznuje 15. obletnico svojega delovanja. Jubilej je junija proslavila s koncertom v ljubljanskih Križankah, naslednji teden pa bo posnetek koncerta kot novi album na voljo na prodajnih policah. Osmi album po vrsti z naslovom Kingston v živo!, ki bo izšel v petek 17. decembra, bo prinesel 30 v živo posnetih uspešnic, izdan pa bo na dveh CD-jih.

Kingston za pokušino ponujajo eno njihovih največjih uspešnic Cela ulica nori, s katero so leta 1998 zmagali na festivalu Melodije morja in sonca.
KINGSTON_CELA ULICA NORI_LIVE_radio edit.mp3

Na dvojnem albumu bodo tudi nove in drugačne izvedbe njihovih uspešnic, poleg tega pa tudi dueti z gosti, kot so Alya, Grega Skočir, 6pack Čukur, Veselke Štajerke, 4given in drugi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.