Dvor priznal zakonske težave

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski dvor se je odzval na govorice, da v zakonu prestolonaslednika Felipeja škripa.
Oglej si celoten članek

Govorice, da Letizia v zakonu s španskim princem Felipejem ni srečna, so se pojavile že kmalu po njuni poroki. Nanje se dvor doslej ni oziral, namigovanja španske novinarke pa so jih prisila v komentar. "Imata vzpone in padce, kar je za vsako zvezo, ki traja že deset let, nekaj povsem običajnega,“ so zapisali v izjavi za javnost.

Novinarka Beatriz Cortázar je pred kratkim v neki pogovorni oddaji povedala, da se Letizia z lasuljo na glavi v Madridu na skrivaj dobiva s prijateljicami. Z njimi naj bi tudi že večkrat odpotovala na oddih na Portugalsko, stran od moža in kraljevih obveznosti. "V zakonu močno škripa,“ je prepričana novinarka, ki tudi trdi, da ima za svojo trditev dokaze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.