Dvor v skrbeh zaradi "tekmovalnosti" med družinama Harryja in Williama

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Se princa s svojima družinama med seboj res "pulita" za medijsko pozornost?
Oglej si celoten članek

Ob prvi obletnici poroke, ki sta jo princ Harry in vojvodinja Meghan praznovala 19. maja, je par na Instagramu objavil prelep poročni video, poln fotografij iz zakulisja njunega srečnega dneva. S prvorojencem in obletnico poroke sta tako dobila levji delež medijske pozornosti, kar pa morda ni ravno po godu družini prestolonaslednika princa Williama.

William in Kate sta se namreč ravno na dan obletnice Harryjeve poroke udeležila cvetlične razstave, na kateri je svoj vrt, ki ga je poimenovala "nazaj k naravi", oblikovala tudi Kate Middleton. Res je, da družina dogodka, ki je bil organiziran prav na ta dan, ni mogla prestaviti, zanimivo pa je dejstvo, kako veliko fotografij so objavili na Instagramu in posneli celo dva videa. Na enem izmed njih so tudi njuni otroci, princ George pa med zibanjem na gugalnici ocenjuje vrtnarske sposobnosti svoje mame in ji od desetih možnih točk dodeli kar dvajset. 

Očitno s številnimi fotografijami in videi Kate ter William v zadnjem času veliko bolj redno in zavzeto skrbita za svoje pojavljanje v medijih, ki sta jim od zaroke naprej, torej že leto in pol, ter rojstvom prvorojenca dominirala Harry in Meghan.

Da naj si brata ne bi bila več tako blizu kot v preteklosti, se je pisalo že veliko, konec koncev sta se Harry in Meghan pred rojstvom sina tudi izselila iz Kensingtonske palače. Kljub temu, da je prestolonaslednik William, pa sta za medije veliko bolj zanimiva Harry in Meghan, zato sta Kate in William očitno napela vse moči za ponovni naskok na prvo mesto. Jima bo s tovrstnimi ljubkimi objavami to uspelo? Kako pomembna sta za dvor, pa kaže tudi dejstvo, da je Kate na cvetlično razstavo prišla podpret celo kraljica Elizabeta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:38 27. Maj 2019.

    To se dogaja tudi navadnim ljudem in ne samo princem.

  • 12:37 26. Maj 2019.

    jebe se men za ta drek

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.