Ecclestonova hči zaročena

Foto: Žurnal24 Zaljubljenca se bosta poročila poleti. (Foto: Flynet)
Zadnji konec tedna je bil za mlajšo hči Bernieja Ecclestona, Petro, nadvse razburljiv. Fant James Blunt jo je zaprosil za roko.
Oglej si celoten članek

Petra Ecclestone in James Blunt skupaj živita že več let, zdaj pa sta se odločila zvezo tudi uradno potrditi. James pa se je zaroke lotil na tradicionalen način. Še preden je namreč Petro zasnubil, je za roko prosil njena starša, Bernieja in Slavico Ecclestone. Najprej je za dovoljenje vprašal očeta, najbolj pa ga je bilo strah, kako se bo odzvala mama.

"Bilo je pravo presenečenje. Bili smo doma in bilo je zelo prisrčno,"
je zaroko opisala 22-letna Petra. "Mama se vede zelo zaščitniško, James pa je bil zelo zaskrbljen, kako se bo odzvala. Oba z očetom pa sta se zelo razveselila in jaz sem presrečna. Prstana še nisem dobila, ker ga je oblikoval James in je še vedno v delu," je še dodala.

Poroka bo na jugu Francije ali Italije konec avgusta, je še razkrila novopečena zaročenka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.