Ed Sheeran pri princu: Tega si pevec ne bi smel privoščiti

Foto: Profimedia
26-letni pevec Ed Sheeran je bil nedavno pri princu Charlesu, ki mu je podelil priznanje britanskega imperija za dosežke na področju umetnosti.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia ed sheeran Sheeran, ki bi rad nastopil na poroki princa Harryja, pa bi si moral pred snidenjem malo bolj natančno prebrati, kaj se na tako visokem obisku spodobi in kaj ne. Ko mu je princ segel v roko, ga je Sheeran namreč prijel še za spodnji del roke in s to gesto prekršil protokol. Ta namreč veleva, da se kraljevih glav ne smeš dotikati, niti roke jim ne smeš ponuditi. Željo po telesnem stiku mora prvi nakazati član kraljeve družine. Charles se je sicer pretvarjal, da Edovega spodrsljaja ni opazil, po vsej verjetnosti ga tudi ni ...

Sheeran sicer ni edini, ki je v palači kršil protokol. Celo Michelle Obama in LeBron James sta se pred članom kraljeve družine spozabila.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:40 10. December 2017.

    Pa kaj potem, če ga je prijel za roko, saj pa res ne morejo vsi vedeti za vse protokole, ki …

  • ode
    07:23 9. December 2017.

    Klečeplazno, ponižno, slinasto, upognjeno razmišljanje, dostojno "bečkog konjušara". Čarls pa sploh ni kralj. Z isto roko, katere se "neposvečena" oseba …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.