Eddie lani najslabši

Foto: Žurnal24 Lohanova sicer rada nakupuje, a ob priložnosti se zna polastiti tudi plašča, ki
Štirje milijoni ljudi so na prvo mesto med najslabšimi igralci v preteklem letu uvrstili Eddija Murphyja in Lindsay Lohan.
Oglej si celoten članek

Raziskava, ki so jo pripravili pri AOL Moviefone, je zajela vse filme lanskega leta. Film Norbit, v katerem je Eddie Murphy odigral tri like, ni zadovoljil občinstva, saj so rezultati pokazali, da je Norbit zmagal v kategoriji "škoda denarja", Eddie pa si je "priboril" naziv najslabše igre v hollywoodskih filmih v letu 2007. Med igralkami si je ta naziv pridobila Lindsay Lohan za vlogo v filmu I Know Who Killed Me.

Gledalci so za najboljše nadaljevanje izbrali film Bournov ultimat, v katerem glavno vlogo igra Matt Damon. Damon, ki je blesetel v filmih Bournov ultimat in Oceanovih 13, je po mnenju gledalcev največji talent preteklega leta.

Najboljši novinec na filmskem platnu je postal Shia LeBeouf, ki je v paru z Megan Fox, soigralko iz filma Transformerji, prejel naziv najboljši dvojec na filmskem platnu. Foxova je bila izbrana za najbolj seksi igralko, pri moških pa je to postal Johnny Depp, ki je očaral gledalce kot Jack Sparrow v filmu Pirati s Karibov: Na koncu sveta.

Ralph Fiennes in Angelina Jolie sta najbolje odigrala svoji vlogi zločincev. Fiennes je zablestel kot Mrlakenstein v filmu Harry Potter in feniksov red, Joliejeva pa v Beowulfu. Najbolj ogleda vreden film je vojni film 300, v letu 2008 pa naj bi si ta naziv priboril film Indiana Jones and the Kingdom of Crystal Skull.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.