Eden najbolj seksi igralcev sveta šokiral z novo podobo

Foto: Profimedia zac efron Foto: Profimedia zac efron Foto: Profimedia zac efron Foto: Profimedia zac efron
Ste ga prepoznali?
Oglej si celoten članek

Zvezda franšize Srednješolski muzikal, Zac Efron, se je uspešno znebil svojega "Disneyjevega" imidža in postal eden najbolj zaželenih igralcev sveta. Med drugim smo ga videli v muzikalu Največji šovmen in komedijah Dedek uide z vajeti in Sosedje. Sedaj pa je lepotec začel snemati nov projekt, v katerem bo igral glavno vlogo, ki je od njega zahtevala telesno preobrazbo. 

V The Iron Claw bo igral rokoborca Kevina von Ericha. Za vlogo se je moral porediti, a kljub temu ostati fit, kar mu je uspelo.

To sicer ni prvič, da se je Zac za vlogo močno spremenil. Za film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile je moral shujšati za skoraj 10 kilogramov, za Baywatch pa se je vsak dan znojil v fitnesu in izoblikoval svoje telo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.