Eden najuspešnejših Slovencev postal očka

Foto: instagram
Foto: instagram
Znana plesalca sta se razveselila deklice.
Oglej si celoten članek

Aljaž Škorjanec, slovenski plesalec, ki je nastopil v britanski različici šova Zvezde plešejo, se je z ženo Janette Manrara razveselil hčerkice, ki sta jo poimenovala Lyra Rose. 

Aljaž je novico objavil na svojem Instagramu, kjer je zapisal tudi: “Ljubezen na prvi pogled. Sploh se nisem premaknil danes,” medtem ko je gledal v svojo novorojeno hčerko. 

Foto: instagram Aljaž Škorjanec

Ekskluzivno za Hello! je par februarja priznal, da sta se dolgo trudila zanositi in da sta se že psihično pripravljala na postopek umetne oploditve, zato je bila novica o nosečnosti pravo olajšanje.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.