Eden največjih lomilcev ženskih src med rjuhami menda ni kaj prida

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Čeprav bi si ob njegovih izkušnjah s številnimi lepoticami mislili drugače …
Oglej si celoten članek

V Tik Tok videu uporabnica Starwise00 trdi, da je njena teta, ameriška plesalka in igralka Julianne Hough, spala z Leonardom DiCapriom in ji zaupala, da z njegovimi talenti med rjuhami ni bila zadovoljna. "Moja teta je spala z Leonardom DiCapriom, v postelji ni dober," je Juliannina nečakinja povedala v Tik Tok izzivu, ki je bil namenjen sorodnikom znanih oseb, piše 24Sata. 

Julianne je sicer najbolj znana po dolgoletnem sodelovanju v ameriški različici šova Ples z zvezdami in priredbi filma Footloose. Uporabnica Starwise00 je video sicer takoj umaknila, Julianne in Leonardo pa zaenkrat ostajata brez komentarja. 

Foto: Fame Flynet Julianne Hough

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:59 3. Junij 2021.

    Di Capriu se pa že na daleč vidi, da ni ravno nek Tarzan v postelji.

  • 18:47 3. Junij 2021.

    ena lastovka še ne prinese pomladi...tako da če ena juliana ni bila zadovoljna še ne pomeni da je slab...počakajmo če …

  • 13:58 3. Junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.