Eden naših najlepših estradniških parov spet ziba

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Razveselila sta se drugega sina.
Oglej si celoten članek

Plesalec Miha Vodičar in njegova žena Kristina imata te dni največji možni razlog za veselje, razveselila sta se svojega drugorojenca, ki sta mu nadela ime Jakob. Malega Jakoba se je seveda razveselil tudi njun prvi sin Oskar.

Miho širna Slovenija pozna kot plesala iz šova Zvezde plešejo, plesal je s Sanjo Modrić, Tino Gorenjak in Kajo Vidmar, sicer pa je tudi dvakratni svetovni in evropski prvak v latinskoameriških in standardnih plesih. Z ženo Kristino, s katero sta letos slavila tretjo obletnico poroke, veljata za enega naših najlepših estradniških parov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.