Eden od najbolj seksi moških spet samski

Foto: FameFlynet David Gandy Foto: FameFlynet Samantha Barks
Maneken David Gandy in igralka Samantha Barks sta se razšla.
Oglej si celoten članek

33-letni maneken in deset let mlajša zvezdnica sta se sicer za kratek čas razšla že julija. Tokrat pa naj bi bilo ljubezni nepreklicno konec. "Oba sta zelo zaželena, in zato tudi zelo zaposlena. David potuje po vsem svetu in tudi Samantha mora velikokrat v ZDA ali Avstralijo. Zaradi polnih urnikov sta le težko našla čas drug za drugega," je izdal vir.

Zveza je bila sicer zelo sveža. Lepa igralka in postavni maneken, obraz modne hiše Dolce & Gabbana, sta se drug v drugega zagledala maja letos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.