"Edina, ki me lahk napada, je profesorca anglescine."

Foto: EPA
Foto: EPA
Tina Maze je vsem kritikom njene objave na Facebooku sporočila, da bo upoštevala le kritiko svoje profesorice angleščine.
Oglej si celoten članek

Foto: Twitter tina tvit

To je naša najboljša smučarka prek twitterja sporočila vsem kritikom, ki so jo napadali zaradi njene objave, naj prenehamo uporabljati Facebook, saj nimamo nobenega razloga, ker nismo slavni. "Upam, da bo vsak pri sebi razčistil, kakšen smisel ima, da objavlja fotografije hrane, zasebnih trenutkov, avtomobilov, oblačil in celo otrok. Facebook je ustvaril občutek, da je lahko vsak slaven. A je res tako?“ je zapisala Tina. Več o njeni objavi in odzivih na tej povezavi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:52 20. Avgust 2014.

    Tudi s smučanjem bo letos konc,Zato se mora ukvarjat s takimi neumnosti

  • 10:37 20. Avgust 2014.

    pa kaj kar naprej težite s tem? a nimate o ničemer drugem pisat?

  • 09:22 20. Avgust 2014.

    Pa kva se ji je čist odpelal...dej Tina raj smučej pa dej mir prek teh socialnih omrežij!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.