Ekskluzivno! Urška Čepin končno komentirala domnevni spolni škandal

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Po skoraj sedmih letih se vrača na sceno …
Oglej si celoten članek

Urška Čepin je pred skoraj sedmimi leti doživela medijski linč, ko so v javnost prišli kočljivi vroči posnetki, ki so jo obtoževali ponujanja erotičnih uslug za denar. Urša je takrat preko sodne poti udarila nazaj in se za kar nekaj let umaknila iz medijev. A skrivanja je konec!

"Po škandalu se je pisalo vse sorte, zato sem se tudi umaknila iz medijev in delala na sebi, druge stvari. Ljudje iščejo samo slabe stvari. A počasi sem začutila, da me glasba spet vleče. Slovenija me ne zanima, saj sem tukaj naredila že vse. Ciljam na Balkan, sodelovala pa bom z znanim imenom iz glasbene scene. Ravno danes snemamo in kmalu razkrijem podrobnosti, obljubljam pa, da bo veliki bum," pravi Čepinova. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 15:15 22. Oktober 2019.

    Pa na balkanu je veliko bolj pomembna količina plastike od glasu-morda ji celo uspe....

  • 07:24 17. Oktober 2019.

    bo ja bum, ko ji žnable raznese

  • 12:56 20. September 2019.

    Ravno danes snemamo in kmalu razkrijem podrobnosti, obljubljam pa, da bo veliki bum," pravi Čepinova. Kaj?Pornič?A ima ta večjega,kot uni,ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.