Eksplozija med nakupovanjem

Foto: Žurnal24 V mislih sva najprej imela le nakupovanje...
Sem izjemna ljubiteljica erotičnega perila in nič me vzburi bolj, kot ogledovanje in testiranje zapeljivih kosov spodnjic in nederčkov v družbi kakšnega lepotca, ki se ob tem pohotno slini okoli mene.
Oglej si celoten članek

Z Mariom iz Zagreba sva se dobila v glavnem mestu Hrvaške, da bi naredila skupen obhod butikov v njihovem koncu. Spoznala sem ga preko interneta, kjer se je predstavil kot velik oboževalec čipkastih spodnjic in ostalih lepih kosov za zakrivanje ženskega telesa. Bil je celo lepši kot na sliki in prav zadovoljna sem bila, da mi bo delal družbo. Prispela sva v manjši butik, kjer so mi oči takoj padle na izjemen komplet tangic in modrčka v roza barvi. Dejal je, da mi mora ta barva zares pristajati, ko sem tako lepo zagorele polti. Ni se motil. Ko sem si v kabini nadela perilo, se mi je zdelo, da kaj lepšega še nisem videla. Tako močno sem si želela, da bi bil Mario ob meni in podal svoje mnenje, a je bilo v trgovini toliko ljudi, da nisem želela vzbujati pozornosti. Le na hitro sem odgrnila zaveso, njegove izbuljene oči in dvignjena palca pa so mi povedali vse.


© iStockphoto

 
Seveda sem opravila svoj prvi nakup, a se nikakor nisem še želela zadovoljiti z videnim. V planu sva imela tudi največji center v mestu, kjer je tovrstne robe v neomejenih količinah, pa tudi precej lažje se je izgubiti v množici. Ko sva vstopila v velikanski trgovski center, sem se takoj zapodila proti trgovini s spodnjim perilom, kjer pa so na moje presenečenje prodajali celo erotične pripomočke. Pogled na celo polico vibratorjev, lubrikantov, kroglic in ostalih igračk, se me je pošteno dotaknil. Izbrala sem si nekaj kompletkov, ter z visokimi petkami odštorkljala v kabino, ki je stala povsem na koncu. Mario me je spremljal s pogledom, zmajeval z glavo in se nasmihal moji norosti.

Še preden pa sem uspela odložiti robo, ki sem si jo izbrala za preizkus, pa me je presenetil, ko je vstopil za menoj. Zaprl je vrata, zaklenil in me pogledal v oči. Bila sem presenečena, a bolj pozitivno kot ne, saj sem si še kako želela moškega, ki bi ga s svojim golim telesom spravljala ob pamet. Izbral si je živo rdeči komplet, sedel na ozko klop, ter pričakoval predstavo. Seveda nisem mogla dovoliti, da bi ostal brez nje, zato sem se takoj pričela slačiti iz svojih cunj. Ozke kavbojke so pristale na tleh, majica na obešalniku, na tla je poletel tudi modrček in na vrsti so bile spodnjice. Mario je bil videti presrečen in kaj tudi ne bi bil, ko pa sem mu popolnoma brez sramu kazala svoji lepi joškici. Začutil je priložnost in iztegnil roke proti mojim bokom. Nisem se mu umaknila in sem se mu pustila potegniti bližje. Sprva me je samo pogladil s svojimi prsti, segel visoko pod prsi, jih pošteno zagrabil nato pa me prosil ali lahko dokonča začeto z moje strani. Z rokama sem si dvignila dolge kodre, se obrnila naokoli in mu prepustila slačenje tangic, ki so edine še zakrivale mojo popolno goloto. Prav elegantno, počasi jih je slačil iz moje riti in zdelo se mi je, da celo čutim njegove vlažne ustnice na svoji ritnici.

Še bolj je potegnil navzdol, jaz pa sem mu pomagala in dvignila noge, da so hlačke popolnoma zdrsnile na tla. Na rahlo sem razprla noge in premišljevala o tem, ali naj sploh preizkusim nove hlačke, ali pa bova počela kaj drugega. Njegovi prsti na moji sočni češplji so govorili, da je na vrsti slednje in prav nič nisem imela proti, ko je s sredincem zabredel po sredini moje muce, katere sramne ustnice so se voljno umikale in razpirale vhod vanjo. Zapolnil jo je s svojimi prsti, počasi vstal in me pričel poljubljati po vratu. Kolena so se mi pričela upogibati, po celem telesu me je mrazilo od ugodja, on pa je dodal še en prst in tako popolnoma zapolnil mojo malo pohotnico. Nisem mogla več stati brez opore, zato sem se z dlanmi naslonila na vrata, potisnila ritko nazaj proti njemu in upala, da bo čim prej iz hlač potegnil svojega korenjaka, ter zadovoljil moje umazane misli. Kot bi jih razbral, sem za seboj zaslišala odpriranje zadrge in v trenutku sem čutila njegovega toplega kačona, kako si utira pot proti poplavljenemu mestu.


© iStockphoto

 
Prsti na vratih so se mi še bolj raztegnili in pričeli ritmično polzeti navzgor in se počasi vračati nazaj, ter takoj nato zopet navzgor. Ko bi lahko, bi z nohti takoj zagrebla v lesena vrata pred seboj, saj me je njegovo pozibavanje za menoj popolnoma spravljalo ob pamet. Tako lepo mi še nikoli ni bilo in mi tudi ni bilo mar, ko je šepnil na uho, da mi bo napolnil pohotno muco, ker nima kondoma.

»Daj me, daj me!« je vpilo v moji glavi. In me je, popolnoma do konca, vse dokler nisem nemočno sedla proti njemu, da bi me še nekajkrat dobro nabil na svojega junaka, ki mi je pričaral tako lep in nepozaben orgazem, da nisem niti vedela, če sem bila morda preglasna.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.