Eleganten poklon Mimi Jaušovec

Foto: katja kodba slowatch Foto: katja kodba slowatch Foto: katja kodba slowatch Foto: katja kodba slowatch Foto: katja kodba slowatch Foto: katja kodba slowatch Foto: katja kodba slowatch Foto: katja kodba slowatch
Ponedeljkov večer bo v knjigo uspešnih zgodb podjetja Slowatch zapisan z veliko začetnico.
Oglej si celoten članek

Na Wolfovi ulici v Julijini hiši je ob nežnih zvokih violine svoja vrata tokrat še uradno odprla prva tovrstna poslovalnica v Sloveniji in na področju bivše Jugoslavije.
 
Izjemno čast nam je s svojim obiskom izkazal dolgoletni predsednik urarske hiše Longines, ki v svetu urarstva velja za najbolj spoštovano in karizmatično osebnost, gospod Walter Von Känel.
 
Ob rezanju slavnostnega traku se je direktorjema podjetja Slowatch, Mateju Bregantu in Matjažu Šteblaju, ter Walterju Von Känelu pridružila naša teniška legenda, edina slovenska zmagovalka prestižnega turnirja Roland Garros v Parizu, gospa Mima Jaušovec, ki resnično pooseblja Longinesov slogan "Elegance is an attitude".
 
Elegantni večer se je nadaljeval v Atriju ZRC SAZU, povezoval pa ga je Boštjan Romih, ki je goste popeljal v svet švicarskega šarma in brezčasnega glamurja.
 
Več kot 22 let je podjetje Slowatch zvest znamki Longines in kot je dejal direktor Matej Bregant, je odprtje butika logično nadaljevanje tega uspešnega prijateljstva.
 
In zakaj je botra butiku, ki bo odslej nosila uro iz kolekcije Conquest, postala elegantna Mima Jaušovec? "Ko smo v podjetju Slowatch razmišljali, kdo bi bil primeren za tovrstno funkcijo, smo si bili enotni. Gospa Mima Jaušovec, teniška legenda, izjemna športnica in osebnost, ki življenje po zaključku kariere predaja mladim športnikom in svoji dobrodelni fundaciji. Je edina slovenska zmagovalka enega najprestižnejših teniških turnirjev, Roland Garros v Parizu, katerega uradni časomerilec je znamka Longine," je zaključil direktor Matjaž Šteblaj.

Dogodka se je udeležilo nekaj znanih obrazov. Nekaj utrinkov si lahko ogledate v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.