Elektro začetek pomladi

Foto: Žurnal24 Mouse on Mars bosta festival odprla jutri v Kinu Šiška. (Foto: Arhiv organizator
Festival pomladi se bo letos z dodatno ponudbo iz prestolnice razširil na zahod.
Oglej si celoten članek

Letošnji avdiovizualni festival elektronske glasbe s proslavljanjem pomladi se začenja jutri, slavje pa bo trajalo vse do 20. maja.

 

Letos z novimi podporniki

Pomladno elektronsko rajanje, ki ga je do zdaj vedno okronal koncert na prostem v parku Tivoli, se letos širi na Primorsko. "Festival pomladi se je prvič znašel brez podpore Mestne občine Ljubljana, zato tudi ne bo tradicionalnega OpenAir koncertnega dogodka v Ljubljani," pojasnjuje organizator festivala Martin Bricelj.

 

Bo pa ponudba najbogatejša do zdaj. Dogajanje se bo začelo jutri, ko bo festival v Kinu Šiška odprl nemški dvojec Mouse on Mars, nadaljevalo se bo v Novi Gorici na Mestu mladih. "Vrhunec obeh festivalov bo vsekakor koncertni dogodek na prostem v Vrtojbi pri Novi Gorici," glavni dogodek, Odisejado 2010, napoveduje Bricelj. Festival pa bo svojo pot sklenil na začetku, v Kinu Šiška, kjer se bodo poleg tujih zvezd predstavili mladi slovenski didžejski upi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.