Elektronski karnevalski utrip

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
V petek, 18. maja, bo Gospodarsko razstavišče utripalo ob praznovanju pete obletnice enega največjih slovenskih elektronskih dogodkov – Electronic Carnivala.
Oglej si celoten članek

Electronic Carnival letos obeležuje svojo peto obletnico, ki jo bodo ljubitelji elektronske glasbe lahko praznovali na Gospodarskem razstavišču, kjer se bo v treh glasbenih arenah za gramofoni zvrstilo več kot 20 nastopajočih.

Dogodek je svojo premiero doživel pred petimi leti v razprodani dvorani v štajerski prestolnici in vsako leto postregel z naelektrenimi ritmi.

Kot se za vsak Carnival spodobi, bo tudi tokrat večer odet v tančico misterije, ki vas bo v noč zapeljala z vrhunskimi didžeji. Za mešalkami se bodo tako med drugim zvrstili Sander Van Doorn, ljubljenca slovenskega občinstva The Shapeshifters, premierno pa bo v Sloveniji nastopil Fritz Kalkbrenner, brat Paula Kalkbrennerja, ki je v začetku maja nastopil v izolski Ambasadi Gavioli.

Na plesišču vas bo s plesnimi ritmi zasul tudi domači virtuoz z vzpenjajočo se kariero – Beltek, medtem ko v goste prihajajo še Billy Nasty, Industrizalyzer, Psiho in drugi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.