Elijah Wood krade na snemanjih

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Elijah Wood krivi svoj čas pri Gospodarju prstanov za to, da jemlje stvari na filmskih prizoriščih. Doma ima že celo zbirko različnih drobnarij.
Oglej si celoten članek

Igralec Elijah Wood, znan predvsem po svoji vlogi junaškega Hobita Froda Bagginsa, pravi, da se je njegova zbirka drobnarij s filmskih prizorišč začela ravno s to vlogo. "Vse se je začelo, ko so mi poklonili prstan iz Gospodarja prstanov v prekrasno izrezljani škatli, ki jo imam še vedno," je povedal 30-letnik ter priznal, da ima sedaj doma celo kolekcijo drobnarij, ki so jih uporabljali na snemanjih. "Od takrat naprej vedno zadržim stvari s filmskih prizorišč, kot so na primer deli garderobe ter gledališki rekviziti."

Elijah trenutno nastopa v glavni vlogi v kultni humoristični televizijski seriji Wilfred.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.