Elisabetta Canalis postala mamica

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nekdanje dekle Georgea Clooneyja, manekenka in voditeljice Elisabetta Canalis, je včeraj rodila hčerko.
Oglej si celoten članek
 

A photo posted by Elisabetta Canalis (@littlecrumb_) on Sep 29, 2015 at 7:35am PDT

"Zaradi tebe je moje življenje polno ljubezni. Dobrodošla Skyler Eva,“ je Elisabetta ob fotografiji moža Briana Perrija in hčerke zapisala na Instagramu.

Da bo lepotica povila deklico, je razkrila že pred meseci. "Ne bi mogla biti bolj srečna. V družini bo šefica in komaj čakava, da jo spoznava,“ je Canalisova takrat sporočila po družbenem omrežju, v nekem intervjuju, ko je bila v sedmem mesecu nosečnosti, pa je izjavila, da se počuti kot kit, saj se je zredila za več kot 10 kilogramov.

Elisabetta je na vprašanja o nosečnosti vedno odkrito odgovarjala, tudi lani, ko je imela splav. "Bolečina je neznosna in večna, kljub temu želim še vedno verjeti v to, da je življenje polno sreče,“ je takrat izjavila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.