Elizabeth Hurley je stara 54 let, njena postava pa 20!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Igralka je naravnost neverjetna.
Oglej si celoten članek

Britanska "seks bomba", igralka, ki že od nekdaj izžareva erotičnost, Elizabeth Hurley na Instagramu navdušuje s fotografijami svoje sanjske postave. Neverjetno, kako raven trebuh in čvrste obline ima pri 54-ih. Nekateri so celo mnenja, da še nikoli ni bila videti bolje. Pred dnevi je podražila tudi s fotografijo, na kateri je brez ene same krpice. Kapo dol, saj taka postava zagotovo zahteva strog režim, kar se tiče telovadbe in prehrane.

Liz pa pozornosti v zadnjem času ne vzbuja le s svojo sanjsko postavo, temveč tudi z najstniškim sinom Damianom, ki je na las podoben svoji slavni mami in gre počasi tudi že po njenih stopinjah. Pred kratkim je posnel, za nekatere kontroverzen, lepotni oglas, na katerem njegova podobna močno spominja na žensko. Damian je plod igralkine zveze s poslovnežom Stevom Bingom

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:44 19. Julij 2019.

    dej hopovačka, pejt raj u merkator delat...

  • 12:35 19. Julij 2019.

    Če bi imela pri tej starosti, 34 let dela za tekočmu traku v Gorenju , bi zgledala 100% drgač..

  • 12:33 19. Julij 2019.

    Elizabeth Hurley je stara 54 let, njena postava pa 20.....tvoji možgani pa 5 let

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.