Ellen DeGeneres poklicala reševalce

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ellen DeGeneres je zaradi bolečin v prsnem košu poklicala reševalce.
Oglej si celoten članek

Televizijska voditeljica je že sporočila, da je z njo vse v redu.

Triinpetdesetletnico je v nedeljo začelo stiskati pri srcu, in ker bolečine čez noč niso ponehale, je v ponedeljek v studio, kjer snema svojo pogovorno oddajo, poklicala reševalce, prišlo pa je tudi nekaj gasilcev.

"Sinoči sem v prsih začutila bolečino, zato so me danes dopoldne pregledali zdravniki. Sredi noči sem se namreč zbudila in v prsih me je stiskalo. Kot da bi na meni ležala mačka. In na meni je res ležala mačka, zato sem jo odstranila. Še vedno pa sem čutila težo in tam je bila še ena mačka. Mačka pod mačko. Kar dve mački na mojih prsih. Nato sem šla v službo, a bolečina še vedno ni ponehala. Mislila sem si, da je bolje, da me pregledajo. Kdo pa si kdaj pa kdaj ne zaželi družbe gasilca? In prišlo je 50 tovornjakov in rešilcev. S sekiro so vdrli v studio. Vrata so bila sicer odprta. Ne vem, zakaj so to storili," se je v svoji oddaji na svoj račun pošalila Ellen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.