Ellen DeGeneres s šalo pretiravala, raztrgali so jo

Foto: Profimedia
Po mnenju mnogih je s to opazko šla predaleč.
Oglej si celoten članek

Priljubljena voditeljica Ellen DeGeneres se je v ponedeljek po krajšem odmoru zaradi koronavirusa vrnila na male ekrane in s šalo na račun trenutne situacije dvignila veliko prahu.

"Ena stvar, ki sem se jo naučila iz karantene, je ta … Da je podobna zaporu. Večinoma zato, ker že deset dni nosim ista oblačila in ker so vsi okoli mene gej,“ je povedala, medtem ko je sedela v svoji 27 milijonov vredni vili v Kaliforniji. 

Šala ni bila dobro sprejeta, tudi zato ne, ker zaporniki zaradi prenatrpanosti zaporov in slabih higienskih razmer spadajo med najbolj ranljive skupine. "Na tisoče ljudi sedi v zaporu in brez mila in osnovne zaščite upa na najboljše,“ je nekdo zapisal na Twitterju, neki drugi komentator pa je dodal. "V dragi trenirki sedeti v vili pa res ni podobno razmeram v zaporu.“

Nekateri pa so voditeljičin humor pozdravili. "Tvoja oddaja me je nasmejala in vsaj za trenutek sem pozabila na finančne težave, ki jih je sprožila ta grozna situacija.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.