Ellen in Kate sta sorodnici

Foto: Žurnal24 Ellen je bila nad pismom navdušena. (Foto: Reuters)
Raziskava Katinega družinskega drevesa je pokazala, da je zaročenka princa Williama daljna sorodnica Ellen DeGeneres.
Oglej si celoten članek

Izkazalo se je, da sta popularna televizijska voditeljica in zaročenka britanskega prestolonaslednika sorodnici v petnajstem kolenu. Ellen je v svoji oddaji prebrala pismo, ki ga je prejela od nekega britanskega rodoslovnega združenja, ki je raziskovalo družinsko drevo Kate Middleton.

Ellen in Kate naj bi bili obe potomki sira Thomasa Fairfaxa in njegove žene Agnes Gascoigne. Fairfax, ki je živel med letoma 1475 in 1520, je bil lastnik nekega dvorca v Londonu in je služil kralju Henriju VIII., je zapisano v pismu, ki ga je prejela Ellen. O njegovi ženi je znanega malo, imela pa naj bi 12 otrok.

Voditeljica ni skrivala svojega navdušenja nad odkritjem, da sta s Kate povezani. "Sporoči mi, če boš potrebovala pomoč pri organizaciji dekliščine," se je v oddaji pošalila Ellen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.