Ellen kriva, da so Dempseyja odpustili

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Za konec zakona Patricka Dempseyja kriva Ellen Pompeo.
Oglej si celoten članek

Patrick Dempsey si verjetno želi, da bi se leto 2015 čim prej končalo. Igralec v zadnjem času namreč res nima sreče. Najprej se je ločil od žene Jillian Fink, nato pa so ga v seriji Talenti v belem ubili.

Sprva se je govorilo, da je igralec izgubil službo, ker se je med snemanji obnašal neprofesionalno, sedaj pa je prišlo na dan, da je vsega kriva njegova soigralka Ellen Pompeo. Ta naj bi namreč odkrila, da je Patrick varal ženo, in sicer z mladenko, ki je sodelovala pri ustvarjanju omenjene nadaljevanke. Ker je Ellen Jillianina dobra prijateljica, ji je to tudi povedala in tako končala dolgoletni zakon in zapečatila njegovo usodo pri seriji. Mati serije, Shonda Rhimes, namreč za takšno "obnašanje nima potrpljenja", pravi vir, zato ga je nemudoma vrgla na cesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:50 15. Maj 2015.

    Ja, ja, načelnost pa taka. Poznamo take. Ker ga sama ni dobila, ga je zatožila...

  • 10:24 15. Maj 2015.

    Kriv je dečko kar sam. Kaj ga je pa s.r.a.l okrog? To je enako kot v SLO, ko je kriminaliziran …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.