Ellen ženo našla na tleh, Portia potrebovala nujno operacijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Portia de Rossi potrebovala operacijo, objokano Ellen poslali domov.
Oglej si celoten članek

Za voditeljico Ellen DeGerenes in njeno soprogo, igralko Portio de Rossi, je črn petek.

Portia je že zelo zgodaj legla k počitku, ker se je slabo počutila. Ko se je Ellen sredi noči zbudila, je ženo našla na tleh. "Vstanem in vidim, da je Portia na vseh štirih na tleh. Vprašala sem jo: 'Draga, si dobro?' Rekla je: 'Ja, sem OK.' 'OK si samo v primeru, da sama s seboj igraš igrico Twister. Nisi OK,' sem ji odvrnila.“

Ellen je 48-letnico takoj odpeljala v bolnišnico, kjer so ji morali odstraniti slepič. Bolečine so bile pri igralki tako močne, da je medicinskim sestram v zameno za protibolečinska zdravila ponujala z vstopnice za Ellenino oddajo. "Ni delovalo, ker so pravila pač takšna,“ se je pošalila voditeljica. 

Ellen pri ženi na žalost ni smela ostati. "To me je vznemirilo. Objokano so me poslali domov,“ je 63-letnica še razkrila v svoji oddaji. Portia se sedaj počuti že mnogo bolje in okreva doma.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:54 23. Marec 2021.

    Lezba gnila ne more iz medijev! Koga briga njena nagnusna deviantnost, saj imajo svoje medije in strani! Da bruhaš, kaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.