Elton John koncert prekinil v solzah

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Globoko vznemirjen pravi, da mu je žal …
Oglej si celoten članek

Sir Elton John (72) je moral v nedeljo predčasno končati koncert svoje poslovilne turneje v Aucklandu na Novi Zelandiji. Oder je zapustil povsem zlomljen in v solzah. Vzrok je bila lažja oblika pljučnice, zaradi katere je sredi nastopa ostal brez glasu in ni več zmogel nadaljevati s koncertom. Ob odru so mu tudi nemudoma pomagali zdravniki. 

Da je zbolel, je občinstvu razkril že na začetku koncerta, a je vseeno upal, da bo zmogel. Ko je med nastopom ostal brez glasu, se je zlomil in z odra odšel v solzah, množica pa ga je podprla s stoječimi ovacijami. John je sporočil, da mu je zelo hudo in žal in da je razočaran, ker je bil primoran prekiniti koncert na stadionu Mount Smart v Aucklandu, a da se vsem najlepše zahvaljuje za neverjetno podporo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.