Elton svetuje Eminemu: reci ne drogam

Foto: Žurnal24 Elton John in Eminem sta skupaj nastopila leta 2001 na podelitvi grammyjev. (Fot
Elton John je v intervjuju za BBC povedal, da raperju Eminemu pomaga pri premagovanju zasvojenosti z drogami.
Oglej si celoten članek

63-letni Elton John, ki ne skriva svojih preteklih težav z drogami, je v intervjuju razkril, da Eminemu že leto in pol pomaga pri premagovanju zasvojenosti z drogami. "Gre mu izredno dobro," je pri tem dodal pevec.

Eminem se je v centru za zdravljenje zasvojenosti z drogami znašel že leta 2005, ko je užil nevarno količino tablet njemu neznanega izvora, ki jih je dobil od prijatelja. Kasneje so mu zdravniki povedali, da je šlo za metadon.

"Pripravljen sem pomagati, če ljudje mojo pomoč želijo. Ko me nekdo prosi za pomoč, mu lahko svetujem, povem, kam naj se obrne. A nima smisla svetovati ljudem, ki za pomoč niso prosili," je povedal Elton.

Eminem je že maja lani priznal, da ima težave z drogami, predvsem naj bi bil zasvojen s tabletami proti bolečinam.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.