Elton zaradi zdravstvenih težav odpovedal koncert

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Elton Jonh je sinoči skoraj tik pred koncertom odpovedal nastop v Alabami. Vzrok naj bi bile zdravstvene težave.
Oglej si celoten članek

65-letni pevec naj bi po poročanju revije The Sun svoj sinočnji nastop odpovedal zaradi hujših in nenadnih zdravstvenih težav. Tiskovni predstavnik je v izjavi za javnost pojasnil, da naj bi šlo za težave z želodcem.

Da so te in z njimi odpoved koncerta prišle res iznenada, priča tudi fotografija, objavljena na Facebook profilu koncertnega prizorišča. Ti so že med pripravami na koncert z oboževalci delili podrobnosti o nastajanju koncertne scene, izpostavili so tudi fotografijo Eltonovega klavirja, ki je pevca že čakal na odru.

Sicer pa to ni edina odpoved koncerta v zadnjem času. Lani je Elton John zaradi slabega zdravstvenega stanja odpovedal več koncertov v Las Vegasu, nekaj tudi zaradi resne okužbe dihal, zaradi katere je bil tudi hospitaliziran.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.