Elvis Jackson navdušili Faith No More

Foto: Žurnal24 Skupini sta se v zaodrju dobro ujeli.
Skupina Elvis Jackson je v tujini na več koncertih navduševala množice, pritegnila pa tudi pozornost skupine Faith No More.
Oglej si celoten članek

Skupina Elvis Jackson nadaljuje koncerte po Evropi. Z energičnim in zabavnim nastopom je upravičila svoj sloves, ki ga je v Romuniji in Bolgariji pridobila že pred časom. V Bukarešti so razgreli občinstvo, navdušili pa so tudi člane skupine Faith No More, ki so si ogledali nastop naših punk rokerjev.

Sokija, bobnarja Elvisov, je bobnar Mike Bordin, ki poleg FNM nastopa tudi za Ozzyja Osbourna in številne druge svetovno znane skupine, nagradil s svojimi bobnarskimi palicami. V pogovoru po nastopu je dejal, da že dolgo ni videl tako dobrega bobnarja in da ga je Soki povsem prepričal.

V sproščenem in zabavnem druženju v zaodrju s člani skupine FNM so sočlani Billyja Goulda izkazali veliko spoštovanja in z Jacksoni kramljali o različnih temah še pozno v noč. FNM so bili po odličnem koncertu zelo dobre volje, predvsem pa jih je zanimalo, kako je potekalo sodelovanje z Billyjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.