Elvisa Presleyja umorila mafija?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Za smrt Elvisa Presleyja je odgovorna mafija, ki je želela preprečiti njegovo pričanje v velikem mafijskem sodnem procesu, zatrjuje Suzanna Leigh v svoji novi knjigi.
Oglej si celoten članek

Igralko Suzanno Leigh, ki se je z Elvisom Presleyjem spoznala in spoprijateljila med snemanjem filma Paradise, Hawaiian Style leta 1966, že leta mučijo dvomi glede njegove smrti. Zdaj je v svoji novi knjigi The Flip Side of Paradise predstavila presenetljive zaključke. "Izvedela sem, da je bil Elvis pod tajnim imenom del ene največjih preiskav FBI-ja v 70. letih," razkriva Leighova. Zvezni agenti naj bi namreč preiskovali mafijsko prevaro, katere nedolžna žrtev naj bi bil tudi pevec, ki bi moral po besedah njegovega nekdanjega odvetnika skupaj z očetom Vernonom pričati pred veliko poroto 16. avgusta leta 1977 – na dan svoje smrti. Leighova sicer trdi, da bi moral FBI Elvisa takrat varovati.

Igralka se je pogovarjala tudi z nekdanjim policijskim detektivom, ki ji je potrdil, da je oče kralja rocka vedno verjel, da je bil njegov sin umorjen. Poleg tega naj bi v noči njegove smrti nekdo po telefonu poklical časopis iz Gracelanda, da bi jih obvestil, da se bo tisto noč zgodilo nekaj pomembnega – le eno uro preden so poklicali reševalce.

Leighova, ki je postala vodička po Gracelandu, je skeptična tudi glede njegovega domnevnega predoziranja s protibolečinskim sredstvom kodeinom, na katerega naj bi bil po njenih besedah alergičen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.