Elvisi snemajo v ZDA

Foto: Žurnal24 Člani skupine so album pripravljali tudi v novomeškem studiu.
Ajdovska skupina Elvis Jackson pripravlja nov album. Po opravljenem prvem delu snemanja se odpravljajo v ZDA, kjer bodo album dokončali.
Oglej si celoten članek

Snemanje s producentom Billom Gouldom, nekdanjim članom Faith No More, so opravili v novomeškem RSL Studiu. Posneti material bodo do konca pripravili v studiu Radio Star Studios v bližini San Francisca v ZDA. Mešanje bo prevzel tehnik Rich Veltrop, ki je sodeloval z glasbeniki svetovnega slovesa, kot so Tom Petty, Rage against the Machine, Slayer, System of a Down, Red Hot Chili Peppers in številni drugi. Končno obdelavo bo prevzel eden znanih ameriških producentov, a njegovo ime ostaja skrivnost.

V domovino se bodo vrnili v začetku avgusta, ko jih čakata nastopa v Pulju in Kamniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.