EMA 2022: Javnost zmedena nad besedilom našega pevca

Foto: EMA/INSTAGRAM
Foto: EMA/INSTAGRAM
Številni mislijo, da poje ženski …
Oglej si celoten članek

David Amaro se je v finale letošnje EME na prvem pred izboru uvrstil s skladbo, ki nosi naslov Še vedno si lepa. Pesem pa se ne nanaša na žensko osebo, kot mnogi zmotno mislijo, temveč na pojem ljubezni.

"To je oda ljubezni. Do svojega občinstva si ne želim biti neiskren. Pa tudi moj  fant vse spremlja in navija zame ter bi bil zbegan, če bi pel o ženski.  V ljubezenskem smislu vsekakor ne," pravi Amaro, ki je kar nekaj let povsem iskren glede svoje spolne usmerjenosti.

Lansko leto pa se je ljubezenska sreča nasmehnila tudi njemu. Po petih letih samskega stana je spoznal fanta, ki ga zelo podpira pri glasbeni karieri, kar je Davidu izjemno pomembno. 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.