Ema: Gaja Prestor vroča kot še nikoli

Foto: Anže Petkovšek Gaja Prestor
Foto: Anže Petkovšek Gaja Prestor
Mlada pevka buri moško domišljijo.
Oglej si celoten članek

Če ne prej, ste za Gajo Prestor slišali pred nekaj dnevi, ko se je s pesmijo Verjamem vase potegovala za vstopnico na Eurosong, ki bo letos na Nizozemskem.

Zadnji meseci so bili za lepotičko zaradi nastopa verjetno zelo stresni, a vse to je trenutno potonilo v pozabo, saj temnolaska uživa na Tajskem, od koder se javlja oboževalcem. Med njenimi fani je tudi zmagovalec Kmetije Franko Bajc, ki je javno povedal, da mu je Gaja všeč. Bila bi lep par, a Gajino srce je že oddano … Kakor koli že, pri takšnih fotografijah v kopalkah in spodnjem perilu, Gaji mladeničev, ki bi želeli osvojiti njeno srce, ne bo zmanjkalo ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.