Emi izvedel, kdo naj bi kradel denar

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
V Bar je prišla obiskovalka, ki je Emija z razkritjem, kdo je v šovu kradel denar, šokirala.
Oglej si celoten članek

Emija je v Baru obiskala znanka in mu namignila, da ima zanj sočne informacije, ki pa mu jih bo povedala po šovu. Ker Emi ni popustil, je popustila temnolaska in mu povedala, kdo v hiši ima dolge prste in je kradel denar.

Ker se je Planet TV tokrat odločil, da šepetanja ne razkrije s podnapisi, se imena kradljivca ni dobro slišalo. Uporabniki Twitterja pišejo, da gre za Vito. Morda imajo prav, saj je bil Emi, ki je z lepotico v prijateljskih odnosih, močno razočaran. "Na rit me je vrglo. To je sramota. Ne morem verjeti. Izpade, da je to, kar so govorili Joel, Sanja in Črt, res. To je bruka življenja. Počutim se osramočenega, ponižanega. /.../ Moraš biti res prasec, da prideš dobro skoz življenje?“ je pozneje povedal šokirani Emi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.