Emi ne dela več na banki

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Emi ima toliko ponudb, da se je odločil, da ne bo več delal na banki, četudi je tam zelo užival.
Oglej si celoten članek

Emi je v šovu Bar večkrat povedal, da zelo rad dela na banki, tudi zato, ker se s sodelavci zelo dobro razume. Kot je za Žurnal24 razkril, pa se je do nadaljnjega odpovedal redni službi, saj ima trenutno drugačne ambicije. “Od prepoznavnosti si obetam nadaljevanje kariere v voditeljskih vodah,“ je izjavil simpatični barovec in dodal: “Trenutno ne delam na banki, a kljub temu še vedno obstaja opcija, da se vrnem. Preveč pogrešam šefico Jano in sodelavko Majo.”

Da je na sodelavce zelo navezan, smo lahko videli tudi v šovu, ko jih je lahko, ko je imel prost dan, obiskal. Emi je bil vidno ganjen, saj so mu vsi na delovnem mestu izrekli podporo.

Kljub temu jih bo zapustil. Preučiti mora namreč vse ponudbe, ki jih je po koncu šova dobil. Postavni mladenič ima sicer polne roke dela. Lotil se je namreč organizacije piknikov z drugimi zvezdami naših resničnostnih šovov. Potekali bodo po večjih mestih po Sloveniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 17:41 1. Julij 2015.

    ta piknik je bil pred nekaj dnevi v BTC ju in je bilo bolj kot ne prazno<br /><br />koga sploh …

  • 16:39 1. Julij 2015.

    Ha! Prepoznavnost, japajade.. V Sloveniji mamo že za en Bežigrad poznanih in 'zvezd', a je večina lolekov, k misl, da …

  • 16:16 1. Julij 2015.

    nenadjebljivo res :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.