Emily, kje so tvoje obline?

Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski Foto: Profimedia Emily Ratajkowski
Zvezdnica Emily Ratajkowski je, kot kaže, med karanteno shujšala.
Oglej si celoten članek

Model in igralka Emily Ratajkowski je svet obsedla v spotu pevca Robina Thicka, Blurred Lines, v katerem je pokazala svoje prelepo telo. Njena polna zadnjica in njen dekolte sta prava paša za oči in Emily bi najraje ves čas gledali v kopalkah. Paparaci pa so lepotico, ki ima sedaj svetle lase, ujeli na ulici. Videti je, kot da je izgubila kar nekaj kilogramov … Nove fotografije najdete v galeriji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.