Eminem prehitel pokojnega kralja popa

Foto: Žurnal24 Na Facebooku imajo najraje Eminema. (Foto: Reuters)
Raper Eminem je uradno postal najbolj priljubljena oseba na Facebooku. Titulo je prevzel pokojnemu kralju popa Michaelu Jacksonu.
Oglej si celoten članek

Raperski zvezdnik Eminem je že prejšnji mesec z 29 milijoni 'všeč mi je' dohitel Lady Gaga na družabni spletni strani Facebook, več oboževalcev je imel le preminuli kralj popa Michael Jackson.

Eminem pa je v ponedeljek presegel mejnik 30 milijonov in s tem pustil legendarnega Jacksona z 29,8 milijoni 'lajkov' na drugem mestu.

Vendar se njegova popularnost na Twitterju ne more primerjati z Lady Gagino, na katerem kontroverzna pevka s kar 8,7 milijona sledilci absolutno vodi med glasbeniki, medtem ko je Eminem le med prvo dvajseterico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.