Eminem s kontroverzno potezo dvignil prah na najbolj gledanem nastopu leta

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Razdelil javnost …
Oglej si celoten članek

Raper je sinoči nastopil med polčasom Super Bowla in s svojo potezo dvignil veliko prahu. Med nastopom je namreč za nekaj sekund pokleknil, kar simbolizira podporo protestom proti policijski brutalnosti in rasni neenakosti. To potezo je športnik in aktivist Colin Kaepernick med himno izvedel leta 2016 in bil zaradi tega močno kritiziran. Eminem je odkriti podpornik Kaepernickovega gibanja že več let in ga je leta 2017 tudi citiral v besedilu svoje skladbe Untouchable. 

NFL naj bi bil seznanjen, da bo raper med nastopom pokleknil in naj bi ga tudi opozorili, da tega ne stori. Tiskovni predstavnik lige Brian McCarthy je v nedeljo povedal, da so za to vedeli, saj so njihovi predstavniki spremljali vaje za nastop. Dodal je, da igralci, trenerji in osebje lahko pokleknejo pred tekmo in da zaradi tega ne bodo nikogar kaznovali. 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:33 14. Februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.