Eminemova hčerka odrasla v pravo lepotico

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Se še spomnite male Hailie, male plavolase hčerke raperja Eminema? Deklica je odrasla v pravo lepotico.
Oglej si celoten članek

Danes si potomci slavnih glasbenikov in igralcev želijo, da bi tudi sami uspeli v svetu zabave. A ne Hailie Scott, 21-letna hčerka raperja Eminema. Plavolaska, ki se je prelevila v pravo lepotico, živi normalno študentsko življenje, kot pišejo ameriški mediji in nima želje po slavi.

Tudi na njenem Instagramu je opaziti, da je srečna mlada dama, ki pridno študira in se najraje druži s svojim fantom. Eminem se je, ko je bila majhna, bal, da se ne bosta ujela, ko bo odrasla, saj mu je rada 'nagajala' s poslušanjem Britney Spears, nad katero pa raper ni bil najbolj navdušen. No, verjetno so bile skrbi odveč, saj je Hailie zdaj običajno dekle, ki živi običajno študentsko življenje. Leta 2014, ko je z odliko dokončala srednjo šolo, se je v govoru zahvalila staršem za vse, kar sta ji nudila, čeprav sta imela razburkano zvezo: "Zaradi mame in očeta sem takšna, kot sem. Hvaležna sem jima za vse, kar sta mi nudila in za njuno podporo."

Tudi na fakulteti je dobra študentka in ima lepe ocene, poleg tega pa se udeležuje različnih obšolskih dejavnosti kot so umetnost, odbojka, je tudi članica študentskega sveta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.