Emma je nov obraz Lancôma

Foto: Žurnal24 Emma Watson
Mlada igralka Emma Watson je postala nov obraz kozmetične hiše Lancôme.
Oglej si celoten članek

Dvajsetletna igralka Emma Watson, znana po sagi o Harryju Potterju, je potrdila, da bo zastopala kozmetično hišo Lancôme Cosmetics. Namige je puščala na svojem profilu na Twitterju že nekaj časa, zdaj pa končno tudi potrdila.

Emma je naslednica mnogih uspešnih hollywoodskih zvezd, ki so bile vrsto let zveste omenjeni kozmetični hiši. Med drugim so jo zastopale Julia Roberts, Penélope Cruz, Kate Winslet in Anne Hathaway.

"Zelo smo navdušeni, da bomo sodelovali z Emmo, ki bo prinesla svežega duha," je o igralki, ki je tudi najmlajša predstavnica, povedal predsednik hiše Youcef Nabi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.